۱۳۹۹/۱۲/۳۰
پیام تبریك مهندس ریاحی شهردار اوشان، فشم، میگون به مناسبت عید نوروز و آغاز سال ۱۴۰۰
شهردار اوشان، فشم و میگون به مناسبت عید باستانی نوروز و آغاز سال ۱۴۰۰ پیام تبریکی را صادر کرد.

به گزارش روابط عمومی شهرداری و شورای اسلامی شهر اوشان،فشم،میگون؛ متن پیام مهندس رضا ریاحی به شرح ذیل است؛

«الحمدالله و صلاه علی رسول الله و آله و صحبه»

عید نوروز روایتگر فرهنگ غنی کشور عزیزمان ایران است که از نیاکان پاک به یادگار مانده و همه را به نو شدن و نو اندیشیدن دعوت می‌کند.

در سال ۱۳۹۹ با چالش‌های متفاوتی از جمله شیوع ویروس کرونا رو به رو شدیم، اما با همراهی هموطنان و در راستای اجرای منویات مقام معظم رهبری گام‌های بزرگی به سوی توسعه و پیشرفت کشور برداشته شد.

برای بنده نیز افتخاری بود تا به عنوان خادم مردم در این سال قدم‌هایی را در راستای توسعه و پیشرفت شهر اوشان، فشم و میگون بردارم و خوشحالم که اولین سلام نوروزی ۱۴۰۰ را به شهروندان فهیم و ولایی رودبار قصران می‌دهم.

مسئولیت، بار امانتی بزرگ به دوش همه ما است و در این ایام قصد تجدید پیمان با تمامی شهروندان را دارم، که بدانند ما بر سر عهد و وفای خود با مردم هستیم.

توسعه شهر تنها به پروژه‌های عمرانی ختم نمی‌شود، بلکه لذت بردن از زندگی در شهر است و ما می خواهیم اوشان، فشم و میگون در ۱۴۰۰ شهری با حال خوب و سرشار از نشاط برای شهروندان باشد.

در این روز مبارک از خداوند متعال می خواهم امسال حال تمام هموطنان و شهروندان اوشان، فشم و میگون فرخنده ترین حال باشد.

عید نوروز را به حضور تمام ملت بزرگ ایران، به خصوص شهروندان اوشان، فشم و میگون، خانواده های معظم شهدا، جانبازان، آزادگان و ایثارگران تبریک و تهنیت عرض می‌کنم.

رضا ریاحی
شهردار اوشان، فشم،میگون