۱۴۰۰/۰۱/۰۵
پیام تبریك شهرداراوشان،فشم،میگون به مناسبت ولادت حضرت علی اكبر(ع)
رضا ریاحی به مناسبت فرارسيدن ولادت حضرت علي اکبر (ع ) و روز جوان پيام تبریکی را صادر کرد.

به گزارش روابط عمومی شهرداری وشورای اسلامی شهر اوشان فشم میگون؛در متن پیام آمده است ؛

حضرت علي اکبر(ع) الگويي شايسته براي جوانان ايران اسلامي است.
 جوانان ما به تأسي از نهضت عاشورا و حضرت علي اکبر (ع) در هشت سال دفاع مقدس آگاهانه در مقابل ظلم و ستم ايستادگي کردند و به يمن برکت حضور همين جوانان بود که هيچ گزندي به ايران و انقلاب اسلامي نرسيد و امروزه با تکيه بر همين جوانان شاهد رشد و بالندگي ايران اسلامي هستيم .

اينجانب ضمن پاسداشت زحمات بي دريغ جوانان اين مرز و بوم ، ميلاد حضرت علي اكبر(ع) و هفته جوان را به تمامي جوانان کشور عزيزمان ايران ، تبريك و تهنيت عرض میکنم و موفقيت ، سربلندي و بهروزي و شادکامي جوانان و نوجوانان ايران اسلامي را در مسير رشد و اعتلاي روز افزون نظام مقدس جمهوري اسلامي ايران از خداوند متعال مسئلت دارم .

اميد است جوانان و نوجوانان ولايتمدار اوشان فشم میگون با عزمي ملي و راسخ در سال تولید، پشتیبانی ها ، مانع زدایی ها روحيه‌اي سرشار از اميد و تلاش و همت والايشان در راستاي تحقق اهداف ايران اسلامي قدم بردارند.

رضا ریاحی
شهردار اوشان فشم میگون