عنوان گروه خبري / اجتماعی .
     ۱۴۰۰/۰۱/۰۵
ریاحی شهردار اوشان،فشم،میگون:
شهرداری در آماده باش كامل است
/شهروندان از حضور در نقاط حادثه خیز بپرهیزند
شهردار اوشان،فشم،میگون با توجه به شرایط جوی از آماده باش کامل نیروهای عملیاتی و خدماتی شهرداری در چند روز آینده خبر داد.

به گزارش روابط عمومی شهرداری و شورای اسلامی شهر اوشان،فشم،میگون؛ ریاحی در خصوص امکان بروز سیلاب در شهر گفت: با توجه به شرایط ناپایدار جوی، و پیش بینی های سازمان هواشناسی و امکان بروز حوادث، از شهروندان محترم خواهشمندیم به کنار رودخانه ها نروند و از حضور در نقاط حادثه خیز پرهیزکنند.

وی گفت: پیش از سال نو با تدبیر ستاد نوروزی شهرداری، دستور شناسایی نقاط حادثه خیز صادر گردید و در آن نقاط علائم هشداری و بنر تهیه و نصب شد.

این مقام مسئول با اشاره به حادثه سیلاب در بیخ باغ شمالی بیان کرد: خوشبختانه خسارت مالی و جانی نداشت و در ابعادی کوچک، در یکی از مسیل ها اتفاق افتاد که با حضور به موقع کارکنان شهرداری، از ایجاد آسیب پیشگیری شد.

ریاحی در ادامه لایروبی رودخانه های منطقه را یکی از عوامل مهم در پیشگیری از ایجاد خسارت ناشی از سیل دانست و افزود: با اقدام به موقع شهرداری در لایروبی رودخانه ها و ایجاد حوضچه های آرامش، امروز شاهد آن بودیم که سیلاب نتوانست آسیبی به دیواره های ساحلی وارد کند.