۱۴۰۰/۰۱/۰۸
پیام تبریك شهردار اوشان فشم میگون به‌مناسبت ولادت حضرت قائم (عج)
ریاحی در پیامی فرا رسیدن میلاد باسعادت امام دوازدهم شیعیان،حضرت مهدی(عج) را تبریک گفت.

به گزارش روابط عمومی شهرداری و شورای اسلامی شهر اوشان،فشم،میگون؛ متن پیام تبریک به این شرح است؛

بسم الله الرحمن الرحیم

"نیمه شعبان"،روز میلاد فرخنده یگانه منجی عالم بشریت، فخر مسلمانان و طلیعه عدالت؛ مهدی موعود حضرت ولی عصر (عج)است.

در انتظار ظهور رسالت ناتمام انبیاء، حضرت مهدی موعود(عج) چشم به راهیم تا با ظهورش شمیم عطرآگین و روح نواز صلح و آرامش را در جهان بگستراند و شب ظلمانی انتظار را به روشنی صبح امیدواری روشن کند.

اینجانب، فرارسیدن خجسته میلاد با سعادت یگانه منجی عالم بشریت، عدل گستر گیتی، حضرت مهدی صاحب الزمان(عج) را به پیشگاه مقدس ایشان و حضور مقام معظم رهبری و مردم ولایتمدار ایران اسلامی به ویژه شهر اوشان فشم میگون تبریک عرض می‌کنم و از خداوند منان تعجیل در فرج مبارک آن حضرت، عزت و اقتدار روز افزون نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران و پیروزی و سربلندی ایران اسلامی را مسألت دارم.

رضا ریاحی
شهردار اوشان فشم میگون