۱۴۰۰/۰۱/۱۲
پیام تبریك شهردار اوشان فشم میگون به مناسبت روز جمهوری اسلامی ایران
رضا ریاحی در پیامی ۱۲فروردین ؛ سالروز گرامیداشت جمهوری اسلامی ایران را تبریک و تهنیت گفت.

به گزارش روابط‌عمومی شهرداری و شورای اسلامی شهر اوشان،فشم،میگون؛

متن پیام بدین شرح است:

بسم الله الرحمن الرحیم

دوازدهم فروردین ماه، سالروز تبلور و تجلی اراده تزلزل ناپذیر ملت حماسه ساز ایران در استقرار نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران ، تایید مردم سالاری دینی و سرآغاز حاکمیت مردم بر سرنوشت خویش است.

این روز مهم یادآور همبستگی و اتحاد تاریخی ملت به پاخاسته و قهرمانی که برای تعیین سرنوشت خویش و استقرار و تحکیم پایه‌های نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران در همه پرسی تاریخی سال ۱۳۵۸ مشارکت فعال و شورانگیز داشتند و یکی از ماندگارترین صفحات زرین انقلاب اسلامی تجلی یافت.

اینجانب ضمن تبریک سالروز فرارسیدن دوازدهم فروردین، این رویداد تاریخی و سرنوشت ساز را به ملت بزرگ ایران اسلامی، خاصه مردم شهید پرور اوشان،فشم،میگون تبریک می‌گویم و امیدوارم مردم عزیز همچون ادوار گذشته با حضور پر رنگ در انتخابات ریاست جمهوری و شوراهای اسلامی شهر و روستا تجدید میثاقی با آرمان های انقلاب، امام راحل و مقام معظم رهبری داشته باشندو همچنین آخرین روز تعطیلات نوروزی را نیز به منظور پیشگیری از شیوع ویروس کوید۱۹ در منازل خود بگذرانند تا این ویروس منحوس از کشور ریشه کن شود.

رضا ریاحی

شهردار اوشان فشم میگون