۱۴۰۰/۰۲/۱۵
داوری اولین دوره مسابقه كاردستی با مواد دورریز رودبارقصران
داوری اولین دوره مسابقه کاردستی با مواد دورریز رودبارقصران

به گزارش روابط عمومی شهرداری و شورای اسلامی شهر اوشان،فشم،میگون؛ سیزدهم اردیبهشت ماه ۱۴۰۰ ، آثار شرکت کننده در اولین مسابقه کاردستی با مواد دورریز رودبارقصران که به مناسبت روز جهانی زمین پاک به همت بخش فرهنگی اجتماعی شهرداری و با همکاری فرهنگسراهای اوشان ، فشم و میگون در خانه محیط زیست اوشان برگزار گردید و ۴۹ اثر در دو بخش حرفه ای و آماتور از هنرآموزان و هنرمندان بومی و سایر شهرهای کشور شرکت داشتند ، توسط داوران سپیده رحمان پور عراقی ، فاطمه کیارستمی ، منصوره صالحی فشمی ، مهشید میرمحمدی میگونی ، غلامرضا سلیمانی و امیررضا منعم معتمدی ، ارزشیابی و آثار برتر مشخص گردیدند که از شرکت کنندگان بزودی تقدیر و به صاحبان آثار برنده جوایزی تعلق خواهد گرفت . 🔺این مسابقه با هدف فرهنگ سازی زیست محیطی و آگاهی رسانی به اهمیت حفظ محیط زیست برگزار گردید و قرارشد تا هرسال در دوم اردیبهشت ماه برگزار گردد .

امتیاز :  ۵.۰۰ |  مجموع :  ۱