۱۴۰۰/۰۴/۱۰
پیام تبریك شهردار اوشان فشم میگون در پی انتصاب رئیس قوه قضاییه
در پی انتصاب حجت الاسلام و المسلمین محسنی اژه ای به ریاست قوه قضائیه که با حکم رهبر معظم انقلاب اسلامی صورت پذیرفت رضا ریاحی،در پیامی این انتصاب شایسته را به وی تبریک گفت.

به گزارش روابط‌عمومی شهرداری و شورای اسلامی شهر اوشان فشم میگون؛متن پیام تبریک  به این شرح است:

برادر ارجمند حضرت حجت الاسلام و المسلمین محسنی اژه ای

با سلام و تحیات

انتصاب جنابعالی را به "ریاست قوه قضاییه" با حکم مبارک ولی امر مسلمین و مقام معظم رهبری (مدظله العالی) که بیانگر لیاقت و شایستگی‌های آن برادر عزیز است، صمیمانه تبریک عرض می‌کنم.

امیدوارم به لطف الهی و عنایات اهل بیت (علیهم السلام) و همراهی همکاران صادق و دلسوز شما در قوه قضائیه، با روحیه ای انقلابی همواره در مسیر خدمت به مردم و نظام مقدس اسلامی بکوشید و موفق و پیروز باشید.

از درگاه خداوند متعال عزت و توفیقات روزافزون در سایه عمل به منویات مقام معظم رهبری برای حضرتعالی مسألت دارم.

رضا ریاحی

شهردار اوشان فشم میگون