۱۴۰۰/۰۴/۱۴
پیام تبریك رضا ریاحی به مناسبت ۱۴تیر روز شهرداری ها و دهیاری ها
شهردار اوشان فشم میگون با صدور پیامی ۱۴ تیرماه "روز شهرداری ها و دهیاری ها" را تبریک گفت.

به گزارش روابط‌عمومی شهرداری و شورای اسلامی شهر اوشان فشم میگون؛ رضا ریاحی شهردار اوشان، فشم و میگون با صدور پیامی ۱۴ تیرماه "روز شهرداری ها و دهیاری ها" را به همه پرسنل خدوم عرصه مدیریت شهری و روستایی تبریک گفت.

متن پیام به شرح ذیل است:

بسم الله الرحمن الرحیم

نامگذاری ۱۴ تیر به عنوان روز "شهرداری و دهیاری" اقدامی ارزنده و فرصتی است مغتنم تا ضمن قدردانی و تجلیل از فعالیت های خالصانه و شبانه روزی خادمان مردم در عرصه های مختلف شهری و روستایی، به ارزیابی عملکرد و فعالیت های این نهاد اجتماعی به منظور ارتقای سطح خدمت رسانی به مردم پرداخته شود.

اینجانب فرصت را غنیمت شمرده و این مناسبت را به تمامی پرسنل خدوم مجموعه های شهرداری و دهیاری های کشور تبریک و تهنیت عرض می کنم.

رضا ریاحی

شهردار اوشان فشم میگون