۱۴۰۰/۰۴/۲۰
پیام تسلیت شهردار اوشان فشم میگون به مناسبت شهادت امام جواد علیه السلام
رضا ریاحی در پیامی سالروز شهادت امام جواد(ع) را تسلیت گفت.

به گزارش روابط‌عمومی شهرداری و شورای اسلامی شهر اوشان فشم میگون؛ متن پیام تسلیت شهردار اوشان، فشم و میگون به شرح ذیل است:

"بسم الله الرحمن الرحیم"

امام جواد(ع) «جود» قطره ای بود در پیشانی بلندش و «علم» غنچه ای بود از گلستانِ وجودش و «حلم» گوهری بود از گنجینه فضایلش وی خورشید فضیلت را رویاند و خود نیز فروزان تر از خورشید تابید و درخشید.

امام محمد تقی (ع) به باب الحوائج شهرت دارد و جواد (بخشنده) و تقی (پرهیزگار) مشهورترین القاب آن حضرت (ع) است و رضی و متقی از دیگر القاب ایشان است.

بدینوسیله فرارسیدن سالروز شهادت نهمین پیشوای شیعیان جهان حضرت امام جواد (ع) را به عموم مسلمانان جهان، به ویژه مردم ولایتمدار شهر اوشان، فشم و میگون تسلیت عرض می‌کنم و از خداوند منان، بهره مندی هر چه بیشتر از روایات و احادیث پندآموز آن امام همام که در دوران کوتاه و پر برکت عمر خویش به جای نهادند را خواستارم.

رضا ریاحی

شهردار اوشان فشم میگون