۱۴۰۰/۰۴/۲۰
برنامه شهرداری اوشان، فشم و میگون برای پیشگیری از شیوع كرونا/ توصیه‌های ریاحی به هموطنان برای جلوگیری از شیوع كرونا
رضا ریاحی شهردار اوشان، فشم و میگون در پاسخ به سوالی مبنی بر برنامه‌های شهرداری برای پیشگیری از شیوع ویروس کرونا اظهار کرد: باتوجه به شیوع گسترده ویروس covid۱۹ در سطح جامعه و قرمز بودن منطقه شمیرانات، توصیه می‌شود که شهروندان به جز موارد ضروری به منظور پیشگیری از شیوع این ویروس از منازل خود خارج نشوند.

به گزارش روابط‌عمومی شهرداری و شورای اسلامی شهر اوشان فشم میگون؛شهردار این شهر با بیان اینکه شهرداری اقدامات لازم را برای پیشگیری از شیوع این ویروس در سطح شهر انجام می‌دهد گفت: نیروهای خدماتی و امدادی شهرداری اوشان، فشم و میگون پای کار هستند و همانند گذشته ضدعفونی مراکز شلوغ و… به صورت مرتب انجام می‌شود. همچنین مطابق قانون کارمندان نیز با حضور حداکثری در محل کار خود حاضر شده‌اند تا به کار شهروندان رسیدگی کنند.

او ادامه داد: از شهروندان میخواهیم تا به توصیه مسئولان بهداشتی توجه کنند و در مراکز شلوغ و پر تردد، تجمع نکنند.

ریاحی بیان کرد: به هموطنانی که در روزهای پایانی هفته برای تفریح و گردش به منطقه رودبار قصران سفر می‌کنند نیز توصیه می‌شود که از سفر پرهیز کنند و موجب شیوع بیشتر این ویروس نشوند.