۱۴۰۰/۰۶/۲۳
تقدیر از نفرات برتر مسابقات كتابخوانی حماسه حسینی (ع) با حضور سرپرست شهرداری در فرهنگسرای فشم
پویایی استعدادها با اجرای برنامه های فرهنگی و اجتماعی
🔹 به گزارش روابط‌عمومی شهرداری و شورای اسلامی شهر اوشان فشم میگون؛ برنامه بازدید سرپرست شهرداری و همچنین تقدیر از تفرات برتر مسابقات فرهنگی در فرهنگسرای فشم با حضور مسئولین و هنرجویان با رعایت پروتکل های بهداشتی برگزار شد.

🔺 در این برنامه ابتدا مسئول فرهنگسرا ضمن ارائه گزارش عملکرد از برنامه های آتی این فرهنگسرا خبر داد.

🔺 در ادامه امیر شجاع کیارستمی در سخنانی ضمن اشاره به اهمیت برگزاری برنامه های فرهنگی که موجب پویایی استعداد ها می شود، خواستار تداوم چنین برنامه هایی شد.

🔺 سرپرست شهرداری همچنین برگزاری مسابقات در فضای مجازی را حائز اهمیت دانست و گفت: شرایط خاص کرونایی نباید موجب تعطیلی برنامه های فرهنگی شود.

🔺 در پایان از نفرات برتر مسابقات کتابخوانی و دست اندرکاران برگزاری نمایشگاه صنایع دستی اثرماندگار با اهدای جوایز تقدیر بعمل آمد.