۱۴۰۰/۰۷/۰۷
تجلیل از آتش نشانان شهرداری اوشان، فشم، میگون به مناسبت روز آتش نشانی و ایمنی
هفتم مهر ماه روز تجلیل و پاسداشت مردانی از جنس ایثار
به گزارش روابط عمومی شهرداری و شورای اسلامی شهر اوشان، فشم، میگون؛ به مناسبت هفتم مهر ماه روز ایمنی و آتش نشانی مراسم تجلیل از آتش نشانان با حضور امام جمعه رودبارقصران، سرپرست شهرداری ، اعضای شورای اسلامی شهر و آتشنشانان در ایستگاه مرکزی آتشنشانی و خدمات ایمنی شهرداری برگزار شد.

در این مراسم ابتدا شمسی نژاد مسئول آتشنشانی شهرداری ضمن خیر مقدم و تبریک این روز سترک به همه قهرمانان آتشنشانی و همچنین یادی از شهدای آتشنشان کشور و قدردانی از زحمات و تلاش های آتش نشانان اظهار داشت : آنچه که آتش نشانان با از خودگذشتگی و فداکاری انجام می دهند، عبادتی بزرگ و خدمتی ارزشمند به مردم است و طی دوسال گدشته فعالیت آتش نشانی تنها معطوف به وظیفه ذاتی خود نبوده در میدان مبارزه با کرونا نیز کارهای گسترده ای انجام داده ایم. وی در ادامه گزارشی از عملکرد واحد آتش نشانی ارائه نمود.

امام جمعه رودبارقصران در سخنانی ضمن یادآوری خاطراتی از رشادت های آتش نشانان ایرانی، در حوادث گوناگونی همچون پلاسکو و... گفت: حضور پررنگ و محوری آتش نشان های اوشان فشم میگون در حوادث طبیعی مانند سیل و زلزله و ... همواره نجات بخش و مایه دلگرمی مردم بوده است.

در ادامه رئیس شورای اسلامی شهر با بیان اینکه کمک رسانی واحد آتش نشانی شهرداری تنها محدود به آتش سوزی نیست، عنوان کرد: ماموران آتش نشانی در سطح بخش خدمات گسترده ای همچون امداد و نجات، زنده گیری حیوانات و جانوران وحشی و... را نیز انجام میدهند و در واقع گستره و سختی کارآتش نشانی در منطقه ی ما به مراتب بیشتر از شهر تهران است.

سپس سرپرست شهرداری اوشان فشم میگون در سخنانی با تبریک روز آتش نشانی و ایمنی گفت: آتش نشانان باید همواره از بروز ترین اطلاعات و آمادگی های جسمانی برخوردار باشند و ما تلاش می کنیم مسابقاتی جهت آمادگی بیشتر ماموران آتشانی برنامه ریزی کنیم.

تجهیز ماشین آلات سنگین و رفع ایرادات و... از دیگر موضوعاتی بود که سرپرست شهرداری به آن اشاره کرد.

در پایان مراسم بالوح سپاس و هدیه از آتش نشانان عزیز قدردانی شد.