۱۴۰۰/۰۸/۱۹
شهبازی سكاندار شهرداری اوشان،فشم،میگون شد
طی مراسمی با حکم استاندار تهران سیدمحمدرضا شهبازی به عنوان بیست و ششمین شهردار شهر اوشان فشم میگون منصوب شد.

به گزارش روابط عمومی شهرداری و شورای اسلامی شهر اوشان،فشم،میگون؛ آیین معارفه شهردار این شهر با حضور خانواده معظم شهدا و ایثارگران،  امام جمعه رودبارقصران، مدیرکل امور شهری و شوراهای استانداری، فرماندار شمیرانات، بخشدار رودبارقصران، اعضای شورای اسلامی شهر اوشان فشم میگون و جمعی از مسئولین نظامی و انتظامی ،ادارات  و جمعی از معتمدین و شهروندان در سالن اجتماعات شهدای اوشان برگزار شد.

در این مراسم ضمن ایراد سخن توسط مسئولین با قرائت حکم استاندار تهران، سیدمحمدرضا شهبازی به عنوان بیست و ششمین شهردار معارفه شد و همچنین از زحمات و تلاش های امیرشجاع کیارستمی به عنوان سرپرست شهرداری تقدیر شد.

در پایان حاضرین با حضور  بر سر مزار شهدای گرانقدر شهر اوشان، با اهدای گل و نثار فاتحه ادای احترام کردند.

شایان ذکر است شهبازی ، مسئولیت هایی از جمله سرپرست شهرداری، معاونت فرهنگی اجتماعی، مسئول روابط عمومی، مسئول انفورماتیک، عضویت در کمیسیون های درآمد و مدیریت بحران و ... شهرداری چهاردانگه و مسئول بازرسی شهرداری اوشان فشم میگون را در سوابق کاری خود دارد.