۱۴۰۰/۰۸/۳۰
بهسازی لوله كشی آبرسانی بلوارهای سطح شهر اوشان، فشم، میگون
به منظور صرفه جویی و استفاده بهینه از منابع آبی

به گزارش روابط عمومی شهرداری و شورای اسلامی شهر اوشان، فشم، میگون؛ جلسه بررسی طرح بهینه سازی آبرسانی بلوار های شهر با حضور شهردار، مسئولین واحدهای خدمات شهری و فضای سبز برگزار گردید.

با توجه به تغییر و تحولات صورت گرفته در گستره زندگی شهر نشینی، ایجاد فضاهای سبز وسیع از نیازهای ضروری سطوح مختلف شهری به حساب می آید و برنامه ریزی به منظور توسعه فضای سبز شهری نیازمند رعایت معیارها و استانداردها و فراهم نمودن منابع آبی مورد نیاز می باشد که عملیات لوله گذاری و توسعه انشعابات آبیاری بلوارها از جمله اقدامات صورت گرفته در این راستا است.

اهمیت موضوع آب و ضرورت صرفه جویی در منابع آبی به ویژه در بحث آبیاری فضای سبز شهری با استفاده از روش‌های نوین آبیاری می‌تواند اثرهای مثبتی را به همراه داشته باشد و واحد فضای سبز شهرداری تمام تلاش خود را با بهسازی لوله کشی و بهره گیری از پساب تصفیه خانه های سطح شهر به منظور کاهش مصرف آب خام در آبرسانی بلوارها و به جهت بهبود وضعیت آبیاری به کار خواهد برد.