۱۴۰۰/۰۹/۰۳
جلسه مسئولان سازمان هواشناسی و شهردار اوشان فشم میگون
در راستای بهبود پیش بینی آب وهوا و احداث ایستگاه هواشناسی

به گزارش روابط عمومی شهرداری و شورای اسلامی شهر اوشان،فشم،میگون؛ چهارشنبه 3 آذرماه، نشست مسئولین سازمان هواشناسی با معاون فرماندار شمیرانات و شهردار این شهر در سالن جلسات شهرداری برگزار شد.

محمدی معاون فنی و شبکه دیدبانی سازمان هواشناسی با ارائه گزارشی از نحوه عملکرد دستگاه های هواشناسی و اهمیت وجود آن ها برای پیشگیری بحران گفت: با احداث ایستگاه هواشناسی داده ها به صورت بر خط و آنلاین در اختیارمردم و سازمان قرار می گیرد و می توان پیش از وقوع بحران از هشدار های به موقع و پیش بینی های دقیق بهرمند شد.

وی ایجاد زیرساخت های ارتباطاتی، تهیه تجهیزات و... را لازمه احداث ایستگاه دانست و عنوان کرد: مسئولان استان نیز بایستی در ایجاد زیرساخت ها و تجهیزات کمک کنند تا ایستگاه شهر اوشان فشم میگون را با فوریت راه اندازی کنیم.

سپس معاون فرماندار شمیرانات با اشاره به اهمیت های این موضوع گفت: عزم مصممی داریم که این ظرفیت ایجاد و مشکلات پیشگیری شود.

سید محمد رضا شهبازی شهردار اوشان،فشم،میگون نیز در سخنانی گفت: با هدف رضایتمندی شهروندان و دسترسی بهتر آنان به اطلاعات هواشناسی ایجاد چنین بستری حتی در سطح بخش رودبارقصران ضروری می باشد.

وی افزود: از زمان انتصاب، تلاش خود را بر هماهنگی و تعامل دوسویه با ادارات و سازمان ها گذاشته ایم چراکه برای خدمت رسانی به مردم نباید از هیچ کوششی دریغ کرد.

این مقام مسئول در ادامه با اشاره به بارش های اخیر در بخش رودبارقصران، و برف روبی مسیر اوشان فشم میگون به شهر شمشک دربندسرعنوان کرد: با آمادگی خدمات شهری، از انسداد جاده بخش به شهر ها و روستا های همجوار نیز جلوگیری کردیم ، هرچند سیل جمعیت گردشگران آخر هفته که بدون در نظر گرفتن شرایط جوی به منطقه آمده بودند نیرو های ایستگاه های برف روبی را کمی با مشکل مواجه کرد اما اقدام موثر با سرعت انجام شد.

بررسی امکان احداث ایستگاه اقلیم شناسی، ایستگاه سیناپتیک و... از دیگر مواردی بود که در جلسه عنوان گردید.