۱۴۰۰/۰۹/۰۴
غبار روبی و عطر افشانی گلزار شهدای اوشان فشم میگون در هفته بسیج
ادای احترام مسئولین به مقام والای شهدا

به گزارش روابط‌عمومی شهرداری و شورای اسلامی شهر اوشان فشم میگون؛ به مناسبت گرامیداشت هفته بسیج با حضور خانواده معظم شهدا، ایثارگران، امام جمعه رودبار قصران، بخشدار، شهردار و اعضای شورای اسلامی شهر،  مسئولین ادارات، بسیجیان و جمعی از شهروندان مزار مطهر شهدای شهر عطرافشانی شد.

مسئولین با حضور در گلزار شهدا، ضمن نثار فاتحه و اهدای گل با آرمان‌های والای بنیانگذار کبیر نظام مقدس جمهوری اسلامی و شهدا تجدید میثاق کردند.
حجت الاسلام و المسلمین سید مجتبی حسنی امام جمعه رودبارقصران نیز در سخنانی ضمن گرامیداشت یاد و خاطر شهدای گرانقدر جنگ تحمیلی، با اشاره به از خود گذشتگی و رشادت های بسیج در میادین مختلف، روحیه جهادی این نیروی خدوم و مردمی را  قابل تقدیر دانست.
شایان ذکر است، ، گروه موزیک مرکز آموزش درجه داری جواد الائمه (ع) نیروی زمینی ارتش جمهوری اسلامی ایران نیز با اجرای موزیک های ملی و  حماسی فضای معنوی این مراسم را دوچندان کرد.