۱۴۰۰/۱۰/۲۲
برگزاری جلسه كمیته زیبا سازی شهری در شهرداری اوشان فشم میگون
با هدف زیباسازی سیمای شهر و رضایتمندی شهروندان

به گزارش روابط عمومی شهرداری و شورای اسلامی شهر اوشان، فشم، میگون؛ کمیته زیباسازی شهری با حضور شهردار، عضو شورای اسلامی شهر، نماینده استانداری، نظام مهندسی، مسئولین واحد های شهرسازی، خدمات شهری، فضای سبز، هیئت عالی سرمایه گذاری و حقوقی شهرداری برگزارشد.
شهبازی شهردار این شهر با اشاره به اجرای طرح های زیباسازی در ورودی و خروجی شهر گفت: با هدف زیبا سازی ورودی و خروجی شهر ، در نظر داریم در قالب فراخوان عمومی مسابقه ای را جهت طراحی  المان برگزار کنیم.
زیبا سازی نمای ساختمان ها، مبلمان شهری و... از دیگر مواردی بود که شهبازی به آن اشاره کرد و افزود: منظور از زیبا سازی نمای ساختمان ها، ساماندهی و زیباسازی چهره شهر است و  به معنی افزایش هزینه برای شهروندان نخواهد بود. این کمیته به دنبال برنامه راهبردی کوتاه مدت و بلند مدت در راستای رفاه حال شهروندان است.
اجرای طرح استقبال از بهار ۱۴۰۱، پویا شدن فضا های شهری، بررسی طرح پیادرو های گردشگری، ایجاد و  توسعه درآمد پایدار از موارد مطروحه در جلسه بود.