۱۴۰۰/۱۰/۲۳
اطلاعیه شرکت در مسابقه:
برگزاری مسابقات تنیس روی میز و تیراندازی با تفنگ بادی ویژه بانوان ادارات شمیرانات
مسئول امور بانوان فرمانداری شمیرانات گفت: مسابقات تنیس روی میز و تیراندازی با تفنگ بادی همزمان با ولادت با سعات حضرت فاطمه زهرا(س) و روز زن برگزار می شود.

به گزارش روابط عمومی شهرداری اوشان فشم میگون به نقل از روابط عمومی فرمانداری شهرستان شمیرانات، سیده ناهید موسوی افزود: ششم بهمن، همزمان با ولادت حضرت فاطمه زهرا(س) و روز زن مسابقات تنیس روی میز و تیراندازی با تفنگ بادی ویژه بانوان شاغل در ادارات سطح شهرستان با رعایت شیوه نامه بهداشتی برگزار می شود.

گفتنی است در این مسابقات به نفرات اول تا سوم حکم و مدال قهرمانی اهدا می شود. جهت ثبت نام و کسب اطلاعات بیشتر با واحد امور بانوان ورزش و جوانان شمیرانات با شماره های ۲۲۲۱۷۰۷۷-۲۲۲۱۹۲۱۰ داخلی ۱۱۳ تماس حاصل نمائید.