۱۴۰۱/۰۲/۱۲
شهبازی در پیامی عید سعید فطر را تبریك و تهنیت گفت.

به گزارش روابط‌عمومی شهرداری و شورای اسلامی شهر اوشان فشم میگون؛ در متن این پیام آمده است:
«بسم‌الله الرحمن الرحیم»

«اَللّهُمَّ اَهْلَ الْکِبْرِیاَّءِ وَ الْعَظَمَةِ وَ اَهْلَ الْجُودِ وَ الْجَبَرُوتِ وَ اَهْلَ الْعَفْوِ وَ الرَّحْمَةِ»
ماه رمضان، ماه رحمت و مغفرت و ماه ضیافت الهی در میعادگاه فطر به پایان می‌رسد. خداوند عزوجل را شاکریم که بار دیگر در سایه عنایاتش و در پرتو برکات و فیوضات پر تلالو این ماه عزیز، فرصت نیایش و عبادت را نصیبمان فرمود تا با ذکر دعای خالصانه، قلب و جانمان را از زنگار زشتی ها و آلودگی‏ های دنیوی بزداییم. این‌جانب، ضمن آرزوی قبولی طاعات و عبادات مؤمنان روزه دار، این عید سراسر رحمت را به هم وطنان گرامی به ویژه مردم عزیز اوشان فشم و میگون تبریک و تهنیت عرض می نمایم و سعادت، سلامت و بهروزی شما را از درگاه خداوند متعال مسئلت دارم.
 سید محمد رضا شهبازی
شهردار اوشان فشم میگون