۱۴۰۱/۰۴/۰۱
برگزاری جلسه كارگروه نظارت و ارزیابی كیفیت ساخت و ساز ساختمان های در حال ساخت شهر اوشان فشم میگون
به گزارش روابط‌عمومی شهرداری و شورای اسلامی شهر اوشان فشم میگون: جلسه کارگروه تخصصی نظارت و ارزیابی کیفیت ساخت و ساز ساختمان های در حال ساخت برگزار و تعدادی از ساختمان های در حال ساخت سطح شهر توسط کارگروه به منظور ارزیابی و نظارت بر فرایند ساخت مورد بازدید قرار گرفت.

این جلسه با حضور نمایندگان اداره کل فنی استانداری تهران، نماینده اداره کل راه و شهرسازی استان، نمایندگان سازمان نظام مهندسی استان ، سرپرست حوزه شهرسازی شهرداری و کارشناسان این حوزه، نماینده دفتر نظام مهندسی شهر، در سالن جلسات شهر داری برگزار شد.
جلسات کارگروه بنابر مصوبه شورای فنی استان و تاکیدات استاندار تهران در تمامی شهرهای استان برگزار می شود و فرایند و ضوابط ساختمان های در حال ساخت به منظور ارتقای کیفیت ساخت و استفاده از مصالح استاندارد و بهرمندی از ساختمان های ایمن مورد بررسی قرار میگیرد.
در ادامه جلسه مواردی از قبیل عملکرد ناظرین سازمان نظام مهندسی استان ، کارشناسان حوزه شهرسازی شهرداری ، استفاده از مصالح استاندارد در ساخت و ساز ها و نحوه اطلاع رسانی و ابلاغ دستورالعمل های ساختمانی، استفاده از تابلو مشخصات پروژه و زونکن کارگاهی عملکرد نیروهای واحد کنترل نظارت در فرایند کیفیت ساخت و فرایند ارسال گزارشات مرحله ای ناظرین نظام مهندسی و نحوه ارتباط سیستمی سامانه نظام مهندسی مورد تاکید در این کارگروه قرار گرفت.