۱۴۰۲/۱۲/۰۷
نگاه ویژه مدیریت شهری به مسائل فرهنگی
🔸آقامحسنی رئیس شورای اسلامی شهر اوشان فشم میگون: در دوره ششم شهرداری و شورای اسلامی شهر نگاه ویژه ای به مسائل فرهنگی دارند.

🔸به گزارش روابط عمومی و امور بین الملل شهرداری و شورای اسلامی شهر اوشان فشم میگون؛ فرزادآقامحسنی که برای بازدید از بازارچه صنایع دستی و فراورده های کشاورزی شهرداری در میان شهروندان حضور یافته بود در سخنانی بیان کرد: با تلاش های مدیریت شهری و روابط عمومی و فرهنگسرا ها توانستیم در حوزه های فرهنگی اجتماعی و ورزشی نمره قبولی بگیریم.

رئیس شورای اسلامی شهر اوشان فشم میگون هدف از راه اندازی بازارچه شهرداری را حمایت از هنرمندان دانست و افزود: در این حوزه تلاش کردیم عرضه محصولات توسط خود هنرمندان صورت بگیرد و دغدغه‌ ای بابت فروش محصولات خود نداشته باشند. این بازارچه متعلق به کلیه شهروندان است و هنرمندانی از سراسر رودبارقصران در آن مشغول به فعالیت هستند.

________________________

🔰 eita: @sh_qasran