۱۴۰۳/۰۳/۲۲
next    /  5 prev
برگزاری نشست هم‌اندیشی مسئولین آموزش شهرداری‌های كشور در میگون
نشست هم‌اندیشی مسئولین آموزش شهرداری‌های کشور به میزبانی شهر اوشان فشم میگون در هتل جهانگردی در حال برگزاری است.

به گزارش روابط عمومی و اموربین الملل شهرداری و شورای اسلامی شهر اوشان فشم میگون؛ این نشست با حضور نمایندگان شهرداری‌های مختلف کشور با هدف تبادل نظر و به اشتراک‌گذاری تجارب آموزشی در حوزه‌های مختلف شهری برگزار می‌شود.

در این نشست، موضوعات مختلفی از جمله بهبود فرآیندهای آموزشی، ارتقای سطح آموزش کارکنان شهرداری‌ها، و استفاده از فناوری‌های نوین در آموزش مورد بحث و بررسی قرار می‌گیرد. فرزاد آقا محسنی رئیس شورای اسلامی شهر و قاسم صفر عضو شورا با حضور در جلسه ضمن خیر مقدم به مهمانان با تاکید بر اهمیت آموزش و ارتقای سطح علمی کارکنان شهرداری‌ها، بر لزوم برگزاری مستمر چنین نشست‌هایی برای تبادل تجربیات و هم‌افزایی در حوزه آموزش تاکید کردند. این نشست به همت مرکز مطالعات راهبردی و آموزشی شهری و روستایی سازمان شهرداری و دهیاری های کشور به همت واحد آموزش دفتر امور شهری و شوراهای استان تهران و همکاری شهرداری اوشان فشم میگون، با هدف افزایش بهره‌وری و بهبود عملکرد شهرداری‌ها در ارائه خدمات به شهروندان برگزار شده و انتظار می‌رود نتایج این هم‌اندیشی‌ها در ارتقای سطح خدمات شهری تاثیرگذار باشد.

6.1.7.0
    V6.1.7.0