جمعه, 16 خرداد 1399
     ۱۳۹۸/۰۱/۲۷
چهاردهمین جلسه كمیسیون فنی و عمرانی شهرداری و شورای اسلامی شهر اوشان، فشم، میگون
چهاردهمین جلسه کمیسیون فنی و عمرانی شهرداری و شورای اسلامی شهر اوشان، فشم، میگون برگزار شد

به گزارش روابط عمومی شهرداری و شورای اسلامی شهر اوشان، فشم، میگون؛ چهاردهمین جلسه کمیسیون فنی و عمرانی شهرداری و شورای اسلامی شهر با حضور شهردار، رئیس و اعضای شورای اسلامی شهر، حوزه معاونت عمران، معاونت اداری مالی و مسئولین مالی و قراردادها در دفتر شهردار برگزار شد و حاضرین ضمن تبریک عید نوروز و اعیاد شعبانیه و ارائه گزارش اقدامات انجام شده در خصوص سیلاب اخیر، پیرامون اجرای پروژهای عمرانی در سال جدید، طرح مطالعاتی و برنامه ریزی، انتخاب پیمانکار متخصص و واجد شرایط، نظارت بیشتر جهت بالا بردن کیفیت بهتر و جلوگیری از خسارات احتمالی، جزئیات اجرای دیوارها و نقاط حادثه دیده در سیلاب اخیر، مستند سازی، ارائه گزارش و ... به بحث و گفتگو پرداختند.

5.5.5.0
    V5.5.5.0