۱۳۹۸/۰۲/۱۹
كمیسیون خدمات شهری، حمل و نقل ترافیك شهرداری و شورای اسلامی شهر اوشان، فشم، میگون
دهمین جلسه کمیسیون خدمات شهری، حمل و نقل ترافیک شهرداری و شورای اسلامی شهر اوشان، فشم، میگون برگزار شد

به گزارش روابط عمومی شهرداری و شورای اسلامی شهر اوشان، فشم، میگون؛ دهمین جلسه کمیسیون خدمات شهری، حمل و نقل ترافیک شهرداری و شورای اسلامی شهر با حضور شهردار، رئیس و اعضای شورای اسلامی شهر، مدیرعامل سازمان حمل و نقل و ترافیک، معاونت اداری و مالی، معاونت خدمات شهر، مسئولین نواحی و فضای سبز در دفتر شهردار برگزار شد و حاضرین ضمن ارائه گزارش، پیرامون تهیه و تعمیر سطل های زباله، عملیاتی کردن پروژه ورمی کمپوست، نظارت بر حفاری های سطح شهر، لایروبی مسیل خربزدره میگون، بهسازی سرویس های بهداشتی سطح شهر، جمع آوری سگ های ولگرد و ... به بحث و گفتگو و تبادل نظر پرداختند.