جمعه, 16 خرداد 1399
     ۱۳۹۸/۰۲/۲۱
ارائه گزارش دوره پنجم شهرداری و شورای اسلامی شهر اوشان،فشم، میگون پیش از خطبه های نمازجمعه رودبارقصران
دکتر محسنی پیش از خطبه‌های نماز جمعه این هفته رودبارقصران گزارش دوره پنجم شهرداری و شورای اسلامی شهر اوشان،فشم، میگون را ارائه کرد

به گزارش روابط عمومی شهرداری و شورای اسلامی شهر اوشان، فشم، میگون؛ در اولین جمعه ماه مبارک رمضان، دکتر محسنی رئیس شورای اسلامی شهر اوشان، فشم، میگون پیش از خطبه های نماز عبادی سیاسی و وحدت آفرین جمعه این هفته رودبارقصران در خصوص ارائه گزارش 18 ماهه شهرداری و شورای اسلامی شهر در دوره پنجم برای حاضرین به ایراد سخن پرداخت.
در ادامه نماز عبادی سیاسی جمعه رودبارقصران به امامت حجت الاسلام والمسلمین سید مجتبی حسنی در حسینیه فشم اقامه گردید و در پایان از 20 مدیر مدارس بخش رودبارقصران در هفته گرامیداشت مقام معلم با حضور مسئولین تجلیل شد.

5.5.5.0
    V5.5.5.0