چهارشنبه, 1 آبان 1398
عنوان : جلسه كمیسیون شهرسازی شورای اسلامی شهر اوشان، فشم، میگون
 ۱۳۹۸/۰۳/۲۷

به گزارش روابط عمومی شهرداری و  شورای اسلامی شهر اوشان، فشم، میگون جلسه کمیسیون شهرسازی با حضور شهردار، اعضای شورای اسلامی شهر، مسئول شهرسازی و مسئول مالی در دفتر شورا تشکیل و پس از ارائه گزارش، پیرامون نمای نامتعارف بعضی از ساختمان های سطح شهر با توجه به منظر شهری، رعایت حریم دره ها با توجه به مصوبات ادوار گذشته که مالکین ملزم به رعایت حریم بستر دره و ایجاد راه احداثی (بلوار) برای راه دسترسی و روان سازی ترافیک هستند و همچنین جلوگیری از نصب پل های غیر استاندارد جهت دسترسی به املاک در نظر گرفته و رعایت حریم آن، نظارت و کنترل مضاعف درخصوص محل های در حال خاک برداری و جلوگیری از خطرات احتمالی و پخش نخاله در سطح شهر، پیگیری ممیزی و طرح هادی و انجام امور مرتبط، برخورد قانونی لازم با بناهایی که در سطح شهر به سمت معابر عمومی سقف شیبدار احداث نموده اند به بحث و تبادل نظر پرداختند.