۱۳۹۹/۰۹/۰۹
رئیس شورای اسلامی شهر اوشان،فشم،میگون:
استكبارجهانی بدنبال گرفتن دوعنوان شهادت وولایت از ملت ایران است
به گزارش روابط عمومی شهرداری و شورای اسلامی شهر اوشان،فشم،میگون؛ صبح امروز ۹ آذرماه مراسم نامگذاری میدان امام حسین(ع) شهر فشم با حضور رضا ریاحی شهردار اوشان، فشم و میگون، صفت‌الله عباسی رئیس شورای اسلامی شهر و خادمان حرم امامزاده صالح (ع) و... برگزار شد.

صفت الله عباسی رئیس شورای اسلامی شهر اوشان، فشم و میگون در مراسم افتتاح میدان فشم گفت: در چند روز اخیر پیگیری‌هایی داشتیم و پرچم روی قبه مبارک امام حسین (ع) از عراق به ایران منتقل شد و امروز همه دوستان حاضر در این میدان، متبرک به پرچم امام حسین (ع) شدند.

وی افزود: استکبارجهانی بدنبال گرفتن دوعنوانشهادت وولایت از ملت ایران است، مزین شدن نام میدان فشم بنام امام حسین (ع)توسط کمیسیون نامگذاریهدفداربود تا نام مبارک سید و سالار شهیدان منقوش دلهای پاک و تاثیر شهادت ایشان همچنان پابرجا بماند و پیام کربلا فراموش نشود.

وی در پایان بیان داشت: ادامه بلوار از زردبند تا فشم نیز  بانام امام خمینی (ره) با احداث المان وزین شهری ابقاو اصل ولایت دردلها واذهان و اذکار احیا گردید.