۱۳۹۹/۰۹/۱۶
گام چهارم كارگروه تغییر یا ابطال حریم 150 متری
نماینده حقوقی کارگروه انتخاب شد
چهارمین جلسه کارگروه تغییر یا ابطال حریم 150 متری با موضوع انتخاب وکیل جهت اقدام قضایی در سالن جلسات شورای اسلامی شهر اوشان،فشم،میگون برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی شهرداری و شورای اسلامی شهر اوشان،فشم،میگون؛ این جلسه با حضور عباسی فشمی، دبیر کارگروه، محمدیان رئیس شورای شهرستان، سیفان، رئیس ستادنمازجمعه رودبارقصران، نماینده حقوقی شهرداری لواسان، رودکی رئیس شورای بخش رودبارقصران، ولی اله خانی از معتمدین بخش و طلایی، رئیس شورای بخش لواسانات برگزار شد و موضوع انتخاب وکیل و نماینده حقوقی کارگروه مورد بحث و بررسی قرار گرفت.

عباسی فشمی در این جلسه با بیان اینکه یکی از خواسته های بحق مردم رودبارقصران ابطال این مصوبه است بیان داشت: سعی ما بر این است امروز با اتفاق نظر اعضای کارگروه فرد اصلح را انتخاب کنیم و وارد فاز عملیاتی شویم.

وی در ادامه با اشاره به امکان اقدام قضایی، ابطال و یا تغییر مصوبه را نیازمند انسجام شورا ها و شهرداران منطقه دانست و گفت: البته می توان در این خصوص گام هایی اساسی برداشت. به عنوان نمایندگان مردم در برابر رای آن ها باید جوابگو باشیم و پیگیر مطالبات آنان باشیم و حل این مبحث دور از انتظار نیست.

در ادامه هریک از اعضا به بیان دیدگاه ها و پیشنهادات خود پرداختند و  طبق مصوبه جلسه و اعضا دکتر بهرام بهرامی به عنوان نماینده حقوقی کارگروه حریم 150 متری برگزیده شد.