يکشنبه, 28 مرداد 1397
عنوان : پروژه اجرای تعریض جاده آهاردر دستور كار شهرداری اوشان، فشم، میگون
 ۱۳۹۷/۰۵/۱۷

جاده اوشان به آهار یکی از مسیر های پر خطر در سطح بخش رودبار قصران می باشد. دراین جاده به دلیل شیب زیاد در برخی از نقاط، عرض کم و پیچ های خطرناک همواره تصادفاتی گزارش شده و مشکلات بسیاری برای رانندگان و عابرین به وجود آورده است. در سال های اخیر افزایش سفر به رودبار قصران از شهرهای مجاور، افزایش تردد و افزایش جمعیت را در پی داشته است که طبیعتا خطرات بالقوه تصادفات را نیز افزایش می دهد. به همین جهت شهرداری و  شورای اسلامی شهر اوشان، فشم، میگون پروژه تعریض جاده آهار را در بودجه سال جاری پادار نموده واجرای آن در دستورکار قرار گرفت.

شروع این پروژه از تاریخ  1/ 97/4 و پایان آن طبق برآورد های صورت گرفته  1/ 97/8 می باشد.

مشخصات فنی:

بر اساس برآورد های صورت گرفته مسیری به طول 1/5 کیلومتر تعریض که طبق آن حدود 120/000 متر مکعب کوهبری ،سنگبرداری وخاکبرداری انجام خواهد شد.

امید است اجرای این پروژه باعث استاندارد سازی معبر فوق گشته وخطرات احتمالی را کاهش دهد.

پایگاه اطلاع رسانی الکترونیکی شهرداری اوشان،فشم،میگون

DOURAN Portal V4.0.0.0