سه‌شنبه, 29 آبان 1397
عنوان : پروژه اجرای تعریض جاده آهاردر دستور كار شهرداری اوشان، فشم، میگون
 ۱۳۹۷/۰۵/۱۷

جاده اوشان به آهار یکی از مسیر های پر خطر در سطح بخش رودبار قصران می باشد. دراین جاده به دلیل شیب زیاد در برخی از نقاط، عرض کم و پیچ های خطرناک همواره تصادفاتی گزارش شده و مشکلات بسیاری برای رانندگان و عابرین به وجود آورده است. در سال های اخیر افزایش سفر به رودبار قصران از شهرهای مجاور، افزایش تردد و افزایش جمعیت را در پی داشته است که طبیعتا خطرات بالقوه تصادفات را نیز افزایش می دهد. به همین جهت شهرداری و  شورای اسلامی شهر اوشان، فشم، میگون پروژه تعریض جاده آهار را در بودجه سال جاری پادار نموده واجرای آن در دستورکار قرار گرفت.

شروع این پروژه از تاریخ  1/ 97/4 و پایان آن طبق برآورد های صورت گرفته  1/ 97/8 می باشد.

مشخصات فنی:

بر اساس برآورد های صورت گرفته مسیری به طول 1/5 کیلومتر تعریض که طبق آن حدود 120/000 متر مکعب کوهبری ،سنگبرداری وخاکبرداری انجام خواهد شد.

امید است اجرای این پروژه باعث استاندارد سازی معبر فوق گشته وخطرات احتمالی را کاهش دهد.