۱۳۹۹/۱۲/۱۶
غرس نهال با حضور پیشكسوت سینما و تلویزیون در اوشان
همزمان با دومین روز از هفته منابع طبیعی ، ده ها نهال متنوع به دست مردم و مسئولان در پارک فرهنگ اوشان کاشته شد.

به گزارش روابط عمومی شهرداری و شورای اسلامی شهر اوشان،فشم،میگون؛ دومین روز هفته منابع طبیعی مراسم غرس نهال شهرداری با حضور مسئولان پیشکسوت سینما و تلویزیون، خانواده معظم شهدا و ایثارگران و شهروندان برگزار شد.

در حاشیه مراسم رضا بنفشه خواه مهمان افتخاری برنامه درختکاری شهرداری در جمع خبرنگاران بیان کرد: اگر هر ایرانی یک درخت بکارد، ایران عزیزمان آباد تر و سر سبز تر خواهد بود.

وی در ادامه از نقش پر رنگ جوانان در پاسداری از طبیعت سخن گفت و افزود: نهادینه شدن فرهنگ درختکاری در سنین کودک و نوجوان در زنده نگهداشتن آن حائز اهمیت است.

بنفشه خواه عنوان کرد: امروز با افتخار ما هم سعی می کنیم با کاشت نهال سهمی در گسترش فضای سبز داشته باشیم.

پس از این برنامه، مسئولان در مدرسه بهار اوشان حضور یافتند و به همراه دانش آموزان کاشت نهال را انجام دادند.

امتیاز :  ۵.۰۰ |  مجموع :  ۱