۱۴۰۰/۰۲/۱۳
🔶🔹شهردار اوشان فشم میگون خبر داد؛
🔸جمع آوری آبهای سطحی ورودی شهر تا هفته آینده
‍ 🔹شهردار اوشان فشم میگون از ایجاد یک چاه جذبی و کانال آب در دروازه سنگی، به منظور هدایت آبهای سطحی و در راستای پیشگیری از خسارات و رفاه حال شهروندان خبر داد.

🔸به گزارش روابط‌عمومی شهرداری و شورای اسلامی شهر اوشان فشم میگون؛ رضا ریاحی در سخنانی از ساماندهی معظل جمع شدن آب و سیلاب در ورودی شهر خبرداد و گفت: طی هفته آینده شهروندان شاهد به پایان رسیدن این پروژه خواهند بود.

وی افزود: یکی از مشکلاتی که پس از بارش باران در برخی نقاط منطقه شاهد آن هستیم جمع شدن آب و مشکلاتی از این دست می باشد که با همکاری اداره آبفا رودبارقصران مقرر شد چاه جذبی و کانال آب در راستای هدایت آن ایجاد شود و انتظار می رود تا هفته آینده این مهم به انجام برسد.

ریاحی در پایان با اشاره به تجربیات شهرداری در کنترل سیلاب عنوان کرد: در بارش های شدید ابتدای سال نیز با توجه به طرح های کارشناسی شهرداری از جمله لایروبی و ایجاد حوضچه هایی برای کنترل سرعت آب توانستیم فروردین ماه را نسبتاً بی خطر را پشت سر بگذاریم. همچنین در این پروژه از تجربیات کارشناسان شهرداری  در راستای رضایتمندی و رفاه حال شهروندان محترم استفاده شد.

امتیاز :  ۵.۰۰ |  مجموع :  ۱