۱۴۰۰/۱۲/۱۵
غرس نهال به مناسبت روز درختكاری در شهر اوشان فشم میگون
با هدف انتقال فرهنگ پاسداری از طبیعت به نسل های دیگر

به گزارش روابط عمومی شهرداری و شورای اسلامی شهر اوشان،فشم،میگون؛ مراسم گرامی داشت هفته منابع طبیعی و آبخیزداری و  روز درختکاری با حضور امام جمعه رودبارقصران، شهردار و اعضای شورای اسلامی شهر، فرمانده سپاه رودبارقصران، بخشدار ، ، آموزش و پرورش بخش ، مدیرعامل سازمان حمل و نقل و تنی چند از مسئولین واحد های شهرداری  به همراه تعدادی از دانش آموزان مدارس برگزار و به صورت نمادین ده ها نهال در اراضی ملی جاده سلامت غرس شد.
روز درختکاری در شهر فرصتی مناسب برای شهرداری است تا در راستای مشارکت هرچه بیشتر شهروندان در توسعه فضای سبز گام های موثری بردارد، این برنامه به منظور پاسداشت طبیعت و آموزش فرهنگ درختکاری به نسل های آینده برگزار گردید.
حجت الاسلام و المسلمین سید مجتبی حسنی در سخنانی ضمن تقدیر از دست اندرکاران برنامه روز درختکاری نهادینه شدن این فرهنگ را موضوعی مهم دانست.
وی افزود: یک انسان دیندار و مسلمان نسبت به حفظ این ثروت های خدادادی وظیفه دارد و همانطور که ما به آب و هوای سالم نیازمندیم فرزندان و آیندگان ما نیز به آن نیاز دارند.
امام جمعه رودبارقصران در پایان تاکید کرد: نباید اجازه دهیم طبیعت مورد سو استفاده  قرار گیرد.
سپس آیین کاشت نهال با حضور مسئولین و دانش آموزان در محل جاده سلامت برگزار شد.