۱۴۰۲/۰۸/۲۹
بررسی مطالبات مردم رودبارقصران در حوزه منابع طبیعی
مدیرکل منابع طبیعی استان تهران با حضور در جمع مردم رودبارقصران مشکلات و دغدغه‌های آن هارا بررسی کرد.

به گزارش روابط عمومی و امور بین الملل شهرداری و شورای اسلامی شهر اوشان فشم میگون؛ در جلسه‌ بررسی مشکلات شهروندان رودبارقصرانی که با حضور مدیرکل منابع طبیعی و آبخیزداری استان تهران، فرماندار شهرستان شمیرانات، امام جمعه رودبارقصران‌، شهردار و اعضای شورای اسلامی شهر اوشان فشم میگون و شمشک دربندسر برگزار شد، مشکلات حوزه منابع طبیعی مورد بررسی قرار گرفت.

فرزاد آقامحسنی رئیس شورای اسلامی شهر اوشان فشم میگون در این جلسه عنوان کرد: خواستار رسیدگی به مطالبات مردم در حوزه منابع طبیعی هستیم و امیدواریم با وجود مدیری لایق همچون آقای بیانی این مشکلات بر طرف گردد.

سید محمدرضا شهبازی شهردار شهر از تعامل منابع طبیعی در مبحث واگذاری اراضی سپیدکمرچال و مدرسه یخنوردی میگون سخن گفت و افزود: مقرر گردید این اراضی به شهرداری اوشان فشم میگون جهت اجرای جنگل کاری واگذار گردد.