۱۴۰۳/۰۱/۰۹
آغاز فاز جدید پروژه های عمرانی شهرداری اوشان فشم میگون
داورپناه معاون عمرانی شهرداری اوشان فشم میگون : فاز جدید پروژه تعریض جاده میگون و لکه گیری آسفالت در ایام نوروز آغاز شد.

به گزارش روابط عمومی و امور بین الملل شهرداری و شورای اسلامی شهر اوشان فشم میگون؛ محمدرضا داورپناه معاون فنی و عمرانی شهرداری با ارائه گزارشی از اقدامات حوزه عمرانی گفت: با هدف ایمن سازی معابر اصلی، با بهره گیری از آسفالت سرد چاله های سطح شهر لکه گیری شد.
وی افزود: پروژه تعریض محور میگون (احداث دیواره تصویه خانه)، احداث چپ گرد پل ورودی میگون از جمله فعالیت هایی است که در ایام نوروز انجام شد.
معاون عمرانی شهرداری بیان کرد: در این ایام با ادارات خدمات رسان نیز تعامل داشتیم و در جاده زایگان در ترمیم کابل و مفصل بندی خطوط مخابراتی همکاری کردیم.
داورپناه در پایان عنوان کرد: بزودی پروژه بزرگ آسفالت کلیه معابر شهر نیز آغاز خواهد شد.