۱۴۰۳/۰۳/۱۹
اعلام برنامه‌های هفته محیط زیست در اوشان فشم میگون
‎ ‎شهردار و رئیس شورای اسلامی شهر در هفته ملی محیط زیست، اهم برنامه‌های گرامیداشت این هفته را تشریح کردند.

‎به گزارش روابط عمومی و امور بین الملل شهرداری و شورای اسلامی شهر اوشان فشم میگون، سید محمدرضا شهبازی شهردار و فرزاد آقا محسنی رئیس شورای اسلامی شهر در گفت و گو با خبرنگاران با اشاره به اهداف گرامیداشت هفته ملی محیط زیست بیان کردند: ارتقاء دانش شهروندان در زمینه ضرورت حفاظت از محیط زیست و مسئولیت پذیری اجتماعی در زمینه سبک زندگی دوستدار محیط زیست و جلب مشارکت آگاهانه و داوطلبانه شهروندان در جهت بهبود وضعیت محیط زیست منطقه از جمله اهداف سیاست گذاری‌ها و برنامه‌های هفته مذکور است
.
‎شهردار  اظهار داشت: بازدید از خانه‌های محیط زیست ، بهره برداری از پایلوت کشت گیاهان دارویی سپیدکمرچال، تقدیر از دبیران فعال محیط زیست، برگزاری پویش فرهنگی ویژه هفته محیط زیست و اکران فرهنگی هفته مذکور در سطح شهر از جمله برنامه‌های گرامیداشت هفته ملی محیط زیست است.
‎وی آموزش چهره به چهره شهروندان در خصوص مسائل محیط زیستی در فرهنگسراها و برگزاری کارگاه‌های آموزشی محیط زیستی را از دیگر اقدامات برنامه ریزی شده در این هفته عنوان کرد.