۱۴۰۳/۰۳/۱۹
افتخاری دیگر از هنرجویان شطرنج فرهنگسرای البرز فشم

محمدعرفان علی نقیان نوجوان ۱۰ ساله و هنرجوی شطرنج فرهنگسرا،توانست در مسابقه ای که در فدراسیون شطرنج برگزار شد ریتینگ بین المللی دریافت کند.
به گزارش روابط عمومی و اموربین الملل شهرداری اوشان،فشم میگون این رتبه زمانی به کسی اعطا می‌شود که بتواند از سه بازیکن فدراسیون  که ریتینگ بین المللی دارند امتیاز بگیرد.
محمد عرفان علی نقیان نوجوان با آتیه شطرنج با حمایت خانواده در مسابقات مختلفی شرکت کرد و تجربیات خوبی در این زمینه به دست آورد.
شایان ذکر است فرهنگسرای فشم بیش از یکسال  است که کلاسهای شطرنج حرفه ای را با حضور جناب آقای روزبیان،قهرمان کشوری و جناب آقای رضاییان مدرس باتجربه،برگزار نموده و با برگزاری چندین مسابقه داخلی و منطقه ای توانسته اوقات فراغت مناسبی را برای نوجوانان و جوانان فراهم نماید.
در اینجا جا دارد یاد و خاطره مدرس فقید شطرنج فرهنگسرا سرکار خانم حدادیان را گرامی بداریم.
روابط عمومی و امور بین الملل شهرداری و شورای اسلامی شهر اوشان فشم میگون