۱۴۰۳/۰۳/۲۲
حضور مسئولین ارشد در نشست هم‌اندیشی مسئولین آموزش شهرداری‌های كشور
نشست هم‌اندیشی مسئولین آموزش شهرداری‌های کشور به میزبانی شهر اوشان فشم میگون در هتل جهانگردی در حال برگزاری است.

در این نشست، وزیری، رئیس مرکز مطالعات راهبردی و آموزش شهری و روستایی سازمان شهرداری‌ها و دهیاری‌های کشور و رحمتی، مدیرکل دفتر امور شهری و شوراهای استانداری تهران نیز حضور داشتند. موضوعات مختلفی از جمله بهبود فرآیندهای آموزشی، ارتقای سطح آموزش کارکنان شهرداری‌ها، و استفاده از فناوری‌های نوین در آموزش مورد بحث و بررسی قرار گرفت.

همچنین، در کنار این نشست، فعالیت‌های کارگاهی متعددی نیز برگزار شد که به تبادل عملی‌تر تجارب و ایده‌ها کمک شایانی کرد. این کلاس‌های آموزشی طی دو روز برگزار می‌شود و اکنون در دومین تایم خود قرار دارد.

eita: @sh_qasran
Bale: @sh_ghasran