۱۴۰۳/۰۶/۲۴
درخشش تیم كیوكوشین كاراته فرهنگسرای شاهد در مسابقات قهرمان قهرمانان كشور
تیم کیوکوشین کاراته فرهنگسرای شاهد در مسابقات قهرمان قهرمانان کشور، موفق به کسب ۵ مدال طلا، ۵ مدال نقره و ۶ مدال برنز شد.

به گزارش روابط عمومی و امور بین الملل؛ مسابقات قهرمان قهرمانان کشور کیوکوشین کاراته ماتسوشیما روز جمعه ۱۶ شهریور ۱۴۰۳ در مجموعه ورزشی شهید شیرودی تهران با حضور بیش از ۹۰۰ شرکت‌کننده برگزار شد. در این رویداد، تیم کیوکوشین کاراته فرهنگسرای شاهد با مربیگری صادق امینیان و حضور ۱۶ بازیکن در سه رده سنی نونهالان، نوجوانان و جوانان توانست درخشش بی‌نظیری از خود نشان دهد.

این تیم توانست افتخاری بزرگ برای بخش رودبار قصران به دست آورد. مدال‌آوران طلایی این تیم عبارتند از محمدمهدی کربلایی محمد میگونی (رده ۲۵ کیلوگرم)، پیشوا صفری (۲۷ کیلوگرم)، محمدطاها نوروزی (۳۰ کیلوگرم)، امیرعلی حسینی فشمی (۳۵ کیلوگرم) و آرمان عباسی فشمی (۵۵ کیلوگرم).

همچنین، برسام سالارکیا (۳۰ کیلوگرم)، امیررضا صالحی (۳۵ کیلوگرم)، شایان کیهانی (۴۰ کیلوگرم)، رهام قاسم دماوندی (۴۵ کیلوگرم) و محسن آقاامینی فشمی (۵۰ کیلوگرم) موفق به کسب مدال نقره شدند.

در بخش برنز نیز امیرحسین معظمی گودرزی، محمدمهدی فتوت، امیرعباس محسنی اصل، محمدپارسا زمان فشمی، امیرحسین نورانی و سید مهدی میرحسینیان توانستند این مدال‌ها را در وزن‌های مختلف از آن خود کنند.

روابط عمومی و امور بین الملل شهرداری و شورای اسلامی شهر اوشان فشم میگون این موفقیت ارزشمند را به جامعه ورزشی بخش، مدیر محترم فرهنگسرا، و خانواده‌های محترم و دلسوز این ورزشکاران تبریک عرض می‌نماید.

🔰 eita: @sh_qasran

Bale: @sh_ghasran