۱۴۰۳/۰۶/۲۸
برگزاری جلسه كمیسیون خدمات شهری اوشان فشم میگون

جلسه کمیسیون خدمات شهری اوشان فشم میگون روز چهارشنبه 28 شهریور با حضور رئیس و اعضای شورای اسلامی شهر، شهردار و مسئولین معاونت امور شهری برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی و اموربین الملل شهرداری و شورای اسلامی شهر اوشان فشم میگون؛ در ابتدای جلسه مدیریت شهری بر اهمیت جلب رضایت شهروندان و انجام اقدامات گسترده‌تر برای افزایش رفاه حال مردم تأکید کردند.

همچنین گزارشی از اقدامات صورت گرفته در حوزه خدمات شهری به اعضای شورا ارائه شد. در این گزارش، به موضوعاتی همچون پاکسازی جهادی به مناسبت استقبال از مهرماه، جمع‌آوری سگ‌های بلاصاحب، ساماندهی سد معبر و تلاش‌های گسترده برای بهبود وضعیت شهری اشاره شد.

در پایان، برنامه‌ریزی‌هایی برای ارتقای خدمات و بهبود شرایط عمومی شهر صورت گرفت، تا بتوان از آغاز فصل مهر به بهترین شکل ممکن استقبال کرد.

🔰 eita: @sh_qasran

Bale: @sh_ghasran